Haglof Company Group
Open Search & Language Switcher

Vissa saker kommer man inte undan, och gammal hederlig handkraft behövs också idag. Det tydligaste exemplet på detta är kanske våra tillväxtborrar.Vi har tillverkat borrar sedan företagets start och har idag världens största sortiment av borrmodeller, storlekar och varumärken.Vi har en hypermodern tillverkningsanläggning för att klara av att göra dessa instrument med minst lika hög kvalitet och precision som våra handgjorda borrar hade, för trekvarts sekel sedan.Vi menar att efterfrågan på tillväxtborrar är lika evig som skogen själv - och ganska konstant, för det finns helt enkelt inga bra alternativ till en borr. Om du vill veta hur ett träd växer, hur det mår, hur grundvattennivån ser ut och vilken kvalitet virket har - utan att kapa trädet - så är tillväxtborren lösningen. 

Borren är, som Ingvar Haglöf, tidigare VD och grundare för företaget uttrycker det, som ett spett. Hur ersätter du ett spett?

Haglöf Sweden: ledande inom mätlösningar för skog och fält. Alltid i samarbete med kunder, användare, forskargrupper, återförsäljare och industri.